page_banner

wartos

  • Naon kaunggulan pager beusi?

    Kauntungan tina pager beusi: kakuatan tinggi na karasa. Ayeuna, masarakat sering ningali sagala jinis produk beusi dina kahirupanna. Kuring yakin seueur jalma kedah terang yén nalika nganggo beusi sapertos kitu, anjeun bakal mendakan yén karasa sareng kakuatan na luhur pisan. Naha éta palu atanapi rusak ku leungeun, éta henteu tiasa ...
    Maca deui
  • Naon anu anjeun kedah perhatoskeun nalika ngagaleuh pager tali duri sabeulah?

    Pager kawat berduri agul mangrupikeun produk pager kaamanan anu khusus dianggo di sekitar bandara. Pager kawat berduri agul didamel tina kawat waja karbon-rendah kualitas luhur atanapi kawat aloi magnésium aluminium ku pengelasan semprot. Kaunggulan pager kawat berduri sabeulah mangrupikeun struktur saderhana anu saderhana, gampang dipasang ...
    Maca deui
  • Pager ku pagelaran tali duri galvanis 500mm panas-beuleum

    Pager tali parit sabeulah mangrupikeun palindungan kawat bolong panyalindungan kaamanan anu dianggo pikeun panghalang wates, karéta sareng isolasi jalan tol, komunitas sareng zona désa sareng pencegahan wabah. Éta ngagaduhan kaunggulan produksi sareng manufaktur anu saderhana, aplikasional lingkungan anu kuat, gampang dipasang gancang ...
    Maca deui
  • Metoda itungan instalasi sareng jangkauan panjang kandang gantung kawat berduri

    Kumaha cara ngitung panjang katutup tina kandang kawat berduri? Ieu mangrupikeun rumus anu diringkeskeun ku departemen téknis perusahaan urang, anu sakirana tiasa dibagi kana dua jinis sapertos kieu: 1. Algoritma pikeun nutupan panjang kandang kawat berduri tunggal spiral (umumna pelanggan henteu ...
    Maca deui
  • Spésifikasi Dhukungan Column Wire Rolling Cage Column

    Dukungan kolom kandang kawat berduri tina 50x30mm kandel témbok kandang kawat berduri 2mm Q235 pipa waja segiempat (atanapi 50mmx50mmx4.5mm Q235 sudut waja) sareng dua pelat waja Q235 kalayan lébar 50mm, kandelna 4,5mm, sareng panjang 246mm sareng 428mm masing-masing. Bagéan luhur séktor ...
    Maca deui
  • Saha anu mutuskeun harga pamasangan kandang kawat berduri.

    Seueur nasabah anu bingung ngeunaan harga pamasangan nalika ngagaleuh kandang kawat berduri. Ieu sababaraha saran pikeun anjeun. Hal anu paling penting pikeun pamasangan kandang kawat berduri dumasarkeun kana topografi. Aya pancen anu ngabédakeun antara harga pamasangan ...
    Maca deui