page_banner

produk

2,5 mm kawat utama untai ganda 4 poin panas dicelupkeun kawat Barbed galvanis pikeun pager

pedaran pondok:

Kawat berduri didamel tina kawat baja karbon rendah kualitas luhur sareng dipintal ku mesin kawat berduri otomatis.
Kawat berduri nawiskeun produksi anu hébat ngalawan korosi sareng oksidasi anu disababkeun ku suasana.
Résistansi luhur na ngamungkinkeun jarak anu langkung ageung antara pager pagar.


Detil Produk

Tanda Produk

Kawat berduri didamel tina kawat baja karbon rendah kualitas luhur sareng dipintal ku mesin kawat berduri otomatis.
Kawat berduri nawiskeun produksi anu hébat ngalawan korosi sareng oksidasi anu disababkeun ku suasana.
Résistansi luhur na ngamungkinkeun jarak anu langkung ageung antara pager pagar.
Numutkeun kana jinis maufacturing, aya sababaraha kategori ieu
* Kawat berduri corak tunggal
* Kawat berduri dipintal dua kali
* Kawat berduri corak tradisional

Panjelasan Produk
Panjang Kawat Barbed Per Roll mangrupikeun pagar pelindung anu anyar kalayan kaunggulan sapertos penampilan anu saé, biaya ekonomis sareng kepraktisan, sareng konstruksi anu merenah. Éta maénkeun peran panyalindungan di ranjau, kebon sareng apartemen, perbatasan, pertahanan, sareng kandang panjara.

Numutkeun kana perlakuan permukaan, aya katégori ieu
1) Kawat manik beusi anil hideung
2) Électric kawat berduri galvanis
3) Kawat berduri galvanis anu dicelupkeun panas
4) Pvc dilapis kawat berduri
Maksudna, aranjeunna didamel tina kawat galvanis listrik, kawat galvanis anu dicelupkeun panas, atanapi kawat beusi dilapis PVC dina warna biru, héjo, konéng sareng warna sanésna.
Ieu mangrupikeun jumlah muatan.

Ngukur kawat Ngepak 10kgs / coil 1 * 20′FCL Quantity
16GA * 16GA 160M / coil 15TONS
16GA * 14GA 125M / coil 16TONS
14GA * 14GA 100M / coil 17TONS
14GA * 12GA 80M / coil 18TONS
12GA * 12GA 65M / coil 19TONS
15kgs / coil
Ngukur kawat Ngepak 10kgs / coil 1 * 20′FCL Quantity
16GA * 16GA 240M / coil 15TONS
16GA * 14GA 180M / coil 16TONS
14GA * 14GA 150M / coil 17TONS
14GA * 12GA 120M / coil 18TONS
12GA * 12GA 100M / coil 19TONS
25kgs / coil
Ngukur kawat Ngepak 10kgs / coil 1 * 20′FCL Quantity
16GA * 16GA 400M / coil 16TONS
16GA * 14GA 300M / coil 17TONS
14GA * 14GA 250M / coil 18TONS
14GA * 12GA 200M / coil 19TONS
12GA * 12GA 160M / coil 20TONSa kawat berduri murah kualitas tinggi kanggo dijual

KANGGUNG BARBED GALVANIZED

Diaméter Kawat

(BWG)

Panjangna per KG

Jarak Barb

3 "

Jarak Barb

4 "

Jarak Barb

5 "

Spasi Barb

6 "

12 x 12

6.0617

6.7590

7.2700

7.6376

12 x 14

7.3335

7.9051

8.3015

8.5741

12,5 x 12,5

6.9223

7.7190

8.3022

8.7221

12,5 x 14

8.1096

8.8140

9.2242

9.5620

13 x 13

7.9808

8,8990

9.5721

10.0553

13 x 14

8.8448

9.6899

10.2923

10.7146

13,5 x 14

9.6079

10.6134

11.4705

11.8553

14 x 14

10.4569

11.6590

12.5423

13.1752

Pamakean Umum: Kawat berduri biasana dianggo pikeun mayungan wates jukut, jalan karéta api, jalan tol, ogé dianggo salaku pager militér atanapi panjara sareng sajabana

Inti kawat dia 1.8mm, 2.0mm, 2.4mm, 2.5mm, 3.0mm jsb
Kawat berduri dia 1.5mm, 1.8mm, 2.0mm, 2.4mm jsb
Jumlah barbs 2, 3, 4
Barbs specing 3 ", 4", 5 ", 6" jsb
Jenis pulas Bujang, dobel, tradisional
Panjangna 50m, 100m, 150m, 200m jsb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori