page_banner

produk

358 pager kaamanan anti nanjak pagar panel

pedaran pondok:

Broadfence's Anticlimb Standar Pager Panel kuat sareng awét, nanging enteng sareng gampang dipasang. Panel pager jangkung 11 '4 ”panjang sareng 6' 7” ieu sampurna pikeun situs konstruksi ageung, ngabungkus bahaya, konsér sareng kontrol balaréa festival, perimeter acara, kendali lingkungan sareng jalan umum sareng padamelan umum.


Detil Produk

Tanda Produk

Anticlimb Standar Pager Panel
Broadfence's Anticlimb Standar Pager Panel kuat sareng awét, nanging enteng sareng gampang dipasang. Panel pager jangkung 11 '4 ”panjang sareng 6' 7” ieu sampurna pikeun situs konstruksi ageung, ngabungkus bahaya, konsér sareng kontrol balaréa festival, perimeter acara, kendali lingkungan sareng jalan umum sareng padamelan umum.

Panel-Type A (tampilan 2D)

Bolong

Kandel Kawat

Perawatan permukaan

Lebar Panel

Jangkungna

76,2 × 12,7mm

Kawat horizontal: 3,3.5,4mm Kawat nangtung:

4mm

Bubuk poliéster Galvanis sareng Éléktrostatik dilapis atanapi panas dicelup galvanis

2,5m atanapi 2.2m

1800mm

2000mm

2100mm

2200mm

2400mm

2500mm

3000mm

Kakuatan las: -75% kakuatan tarik minimum kawat; Kisaran tarik 540-690 N / m²

Panel-Type B (3D View)

Bolong

Kandel Kawat

Perawatan permukaan

Melu No.

Lebar Panel

Jangkungna

76,2 × 12,7mm

Kawat horizontal: 3,3.5,4mm Kawat nangtung:

4mm

Bubuk poliéster Galvanis sareng Éléktrostatik dilapis atanapi panas dicelup galvanis 

3

 

2,5m atanapi 2.2m

1800mm

3

2000mm

4

2100mm

4

2200mm

4

2400mm

5

2500mm

6

3000mm

Kakuatan las: -75% kakuatan tarik minimum kawat; Kisaran tarik 540-690 N / m²

Panel-Type C (2D View, nambihan kawat)

Bolong

Kandel Kawat

Perawatan permukaan

Lebar Panel

Jangkungna

100 × 15mm

Kawat horizontal: 3.5mm Kawat nangtung:

5,5mm

Bubuk poliéster Galvanis sareng Éléktrostatik dilapis atanapi panas dicelup galvanis 

2,5m atanapi 2.2m

1800mm

2000mm

2100mm

2200mm

2400mm

2500mm

3000mm

Kalayan kawat horizontal tambahan 3,5mm dina interval 18cm

Kakuatan las: -75% kakuatan tarik minimum kawat; Kisaran tarik 540-690 N / m²

Aplikasi:

Anti Nanjak, saringan kaamanan; Kaamanan Sub-stasiun, pagar kaamanan rumah sakit, penjaga mesin pabrik; Anggar kaamanan pager; Anggar kaamanan bandara; 358 gerbang pager bolong kawat; pangiriman port kaamanan, jsb.

Spesifikasi panel pager panjara / bandara

Ukuran panel Kawat dia Ukuran bolong Perlakuan permukaan Melu (atanapi henteu ngalipet
(jangkungna) sakumaha pamundut anjeun)
1,03m 3mm-6mm Électro GI + PVC dilapis 2
1,23 m 50x50mm, 50x75mm Lukisan Electro GI + (Nyemprot) 2
1,5m 50x100mm Panas-dicelupkeun GI hungkul 2 atanapi 3
1,53m 50x150mm Panas-dicelupkeun GI + PVC dilapis atanapi ngalukis 2 atanapi 3
1,7 m 50x200mm 3
1,73m 55x100mm 3
1,8m 75x200mm 3 atanapi 4
1,93 m 60x150mm 3 atanapi 4
2.0m Atanapi salaku pamundut anjeun 4
2,03m 4
2,4m 4

Spésifikasi tina pager

Gaya pos Ukuran Pos Jangkungna pos
Pos Rectangle 40 x 60 x 1.5mm 1.6m
40 x 60x 2mm 1,8m
60 x 80 x 2mm 2m
Pasagi Post 40 x 40 x 1.5mm 2.1m
60 x 60 x 2mm 2.3m
80 x 80 x 2.5mm 2,5m
100 x 100 x 3mm 2,8m
Pos katumbiri 50 x 70mm 3.0m
70 x 100mm 3,5m
Pos buleud Φ38 x 1,5mm 4.0m
Φ42 x 2mm 4,5m
Φ48 x 2mm
Φ60 x 2.5mm

Fitur :
Anti Nanjak
Ngajaga tina cut-through
Ngaronjat faktor reureuh
Pisibilitas alus teuing
Tahan vandal
Pujian CCTV
Serbaguna
Épéktip biaya

Sistem pager kaamanan tinggi dipikaterang di dunya salaku anti nanjak & anti motong ngaliwatan penghalang, bari nyayogikeun kawat baja karbon tingkat kualitas handap panghandapna. Dirancang pikeun masihan perlindungan perimeter anu pikaresepeun, awét sareng aman pikeun industri sareng komersial pasipatan, alat-alat umum, sareng éta cocog pisan pikeun sistem éléktronik sareng sistem deteksi-henteu aya titik-titik buta pikeun CCTV. Éta ogé pilihan anu saé pikeun Militer, bandara, unit aman sareng bui.

Aplikasi: 
Anti Nanjak, saringan kaamanan; Kaamanan Sub-stasiun, pagar kaamanan rumah sakit, penjaga mesin pabrik; Anggar kaamanan pager; Anggar kaamanan bandara; 358 gerbang pager bolong kawat; kaamanan port pengiriman barang, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori