page_banner

Tentang Kami

Xinpan Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. perenahna di "Kampung Kawat Jala di Cina" -Anping, Hebei, kalayan transportasi anu merenah. Éta mangrupikeun skala besar kawat boléd kawat cukur dilas, kawat gantung kawat berduri, produksi terpadu, pamrosésan, sareng penjualan. Pabrik stent. Saatos taun panilitian sareng inovasi, pabrik urang terus ngenalkeun produk anyar. Kami keukeuh kana inovasi téknologi, manajemén ilmiah, sareng manajemén integritas, merhatoskeun bubuka téknologi produksi canggih sareng alat, ngamajukeun produksi standarisasi, sareng mastikeun ngadalikeun tautan konci sapertos pengadaan bahan baku, manajemén produksi, sareng uji produk pikeun mastikeun Dina raraga pikeun ningkatkeun kualitas produk, kami parantos kéngingkeun kapercayaan konsumén.

Perusahaan utamina ngahasilkeun: kawat tukang cukur agul, kawat gantung kawat gantung, kurung sareng produk bolong kawat sanés. Produk seueur dianggo di pembangkit listrik militér, bui, instansi pamaréntah, bank, ogé tempat cicing, imah pribadi, villa, panto sareng windows, jalan tol, pager karéta api, jalur perbatasan sareng lapangan sanésna. Kami daék ngalayanan konsumén urang ku prinsip "kualitas alus teuing, pangiriman gancang, harga lumayan sareng jasa anu saé". Kalayan produk kualitas luhur, reputasi anu saé, sareng jasa kualitas luhur, produk na jual saé di kota ageung, sedeng sareng alit di saluareun nagara sareng luar negeri. Perusahaan kami daék sepenuh haté kerjasama sareng padagang domestik sareng asing pikeun kerjasama win-win, pamekaran umum, sareng nyiptakeun cemerlang!

gfdg

ghtry

tryut

dytery

Budaya Perusahaan

Tujuan perusahaan: Nyiptakeun kauntungan sareng pamekaran berkelanjutan
Stratégi Perusahaan: Ngadegkeun kaunggulan kompetitif anu awét
Tenet Perusahaan: Ngawula ka nagara ku industri, ngamajukeun bangsa ku téknologi
Wirausaha: Persatuan, dédikasi, ngudag kaunggulan
Konsép nilai: Tuan-tuan resep bakat sareng kéngingkeunana ku cara anu ditangtoskeun
Konsép manajemén: Pasar mangrupikeun pamimpin, bakat mangrupikeun yayasan; inovasi mangrupikeun kakuatan pendorong, sareng industri anu nyokong
Filsafat manajemén: Sing saha anu gaduh kamampuan gaduh tempat masing-masing, anu damel ngagaduhan hartana nyalira; ngabagi tanaga kerja kedah jelas, sareng efisiensi langkung tiheula
Filsafat penjualan: Pasar tiasa waé dibuka, tapi kagagalan ngan ngahaja
Konsép palayanan: Pelayanan meunang pasar, kapuasan nguntungkeun
Konsép pagawé: Kasadaran krisis, kasadaran kualitas
Tujuan kauangan: sumber terbuka pikeun saha waé, potong pengeluaran dimana-mana