page_banner

produk

Kawat agul stainless steel 304 matéri 500 diaméterna

pedaran pondok:

Kawat agul Concertina ogé namina kawat agul, kawat waja agul atanapi pita agul jst.
Éta sacara lega dianggo di panjara, bandara, sisi jalan raya, kebon nyoco sato, zona perang sareng tempat militér.


Detil Produk

Tanda Produk

Rujukan
Nomer

Gaya agul

Kandel

Kawat Dia

Barb
Panjangna

Barb
Lebar

Barb
jarak

BTO-10

0,5 ± 0,05

2,5 ± 0,1

10 ± 1

13 ± 1

25 ± 1

BTO-12

0,5 ± 0,05

2,5 ± 0,1

12 ± 1

15 ± 1

25 ± 1

BTO-18

0,5 ± 0,05

2,5 ± 0,1

18 ± 1

15 ± 1

35 ± 1

BTO-22

0,5 ± 0,05

2,5 ± 0,1

22 ± 1

15 ± 1

36 ± 1

BTO-28

0,5 ± 0,05

2.5

28

15

46 ± 1

BTO-30

0,5 ± 0,05

2.5

30

18

46 ± 1

CBT-65

0,6 ± 0,05

2,5 ± 0,1

65 ± 2

21 ± 1

101 ± 2

Kawat agul Concertina ogé namina kawat agul, kawat waja agul atanapi pita agul jst.
Éta sacara lega dianggo di panjara, bandara, sisi jalan raya, kebon nyoco sato, zona perang sareng tempat militér.

Spésifikasi:

Luar Diaméterna Jumlah Loop Panjang Standar per Koil Jenis Catetan
450mm 33 8M CBT-65 Coil tunggal
500mm 41 10M CBT-65 Coil tunggal
700mm 41 10M CBT-65 Coil tunggal
960mm 53 13M CBT-65 Coil tunggal
500mm 102 16M BTO-10.15.22 Tipe silang
600mm 86 14M BTO-10.15.22 Tipe silang
700mm 72 12M BTO-10.15.22 Tipe silang
800mm 64 10M BTO-10.15.22 Tipe silang
960mm 52 9M BTO-10.15.22 Tipe silang

Bahan stainless steel: SS430, SS304, SS304L, SS316, SS316L.
Kawat agul stainless steel nawiskeun umur jasa langkung lami dibandingkeun sareng bahan sanésna, sareng pasipatan korosi langkung hadé. Kawat agul jenis ieu disayogikeun dina pita lempeng, coil konsina tunggal atanapi coil agul konsérina.
Kawat agul stainless steel sayogi sareng sababaraha rupa gaya sabeulah: BTO-10, BTO-12, BTO-18, BTO-22, BTO-28, BTO-30, CBT-60, CBT-65, jsb Panjang barb , barb spacing sareng barb lebar tiasa dihasilkeun numutkeun sarat khusus anjeun.
Kawat agul stainless steel nawiskeun umur jasa langkung lami dibandingkeun sareng bahan sanésna, sareng pasipatan korosi langkung hadé. Kawat agul jenis ieu disayogikeun dina pita lempeng, coil konsina tunggal atanapi coil agul konsérina.

Nalika Anjeun Kudu Serius Ngeunaan Kaamanan, Kawat Cukur Konstertina mangrupikeun Solusi Anu Pangsaéna. Éta Kawilang Murah, Tapi Sacara Parahna Épéktip. Kawat Silet Konsertina Di Sakitar Perimeter Cukup Pikeun Ngalangkungan Sagala Anu Bakal Dirusak, Rampok Atanapi Saboteur. Kawat cukur Dijieun Ku Tali Korosi Galvanis Tahan Korosi Dibungkus Sabundereun Kawat Galvanis Spring Steel Kawat. Mustahil Dipotong Tanpa Pakakas anu Khusus Khusus, Sareng Teras Ayana Lambat, Bahaya. Kawat Silet Konsertina Mangrupikeun Panceg Anu Panjang sareng Épéktip pisan, Dipikawanoh sareng Dipercaya ku Profesional Kaamanan.

Kaunggulan: Kawat Cukur Cukur Cukur Kalayan Luhur sareng Jaminan Cukur Cukur Anu Kualitas Saé Nalika Ngajaga Kaamanan Tinggi. Umur Panjang Kawat Alat Cukur Ti stainless steel Atanapi Panas-galvanis Pastikeun Pikeun Kahirupan Panjang sareng Pangropéa Rendah. Instalasi Gancang Bagian Singkat Diperlukan Pikeun Kaamanan Mendesak Tiasa Dipasang Pisan Gancang Sareng Kalayan Peralatan Saeutik, Ngidinan Perbaikan Pikeun Dilaksanakeun Tanpa Kompromi Kaamanan Perimeter.

Konsér Cukur Kawat Cukur Kait Tukang Cukur Cukur Kawat Cukur Sareng Jarak Leutik Diantara Bilah Nyayogikeun Perlindungan anu Épéktip. Kawat Barded Cukur Cukur nyaéta Kadua Penghalang Fisik Anu Sanggup Sareng Perédaan Psikologis Anu Saé. Janten Éta Ngajaga Ti Vandal Ka Situs Anu Rawan, Anu Siga Penjara, Militér, Sindrom Air, Penghalang Perbatasan Kaamanan Tinggi. Kawat Pita Tukang Kukur Pita Tukang Kukur Mampu Dipasang Dina Témbok, Pager Atanapi Daun Tanpa Kabututan Pikeun Tugas Ngalereskeun Tugas Berat, Ngadukung Atawa Kawat Ati-ati.

Aplikasi: kawat agul sacara umum dianggo pikeun ngadamel pagar kawat pikeun sistem pagar atanapi sistem kaamanan sareng lumaku di lapangan militér, pager bandara, perlindungan penjara, imah diménsi, gedong pamaréntah sareng fasilitas kaamanan nasional sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami