page_banner

produk

  • Wire mesh fence welded mesh fence garden fence

    Pager bolong dipager pager bolong pager kebon pager

    Pager bolong 3D nampilkeun balok anu ngawangun horizontal "V", anu kawat horizontal dibentang sacara gembleng tina panel anu tiasa nyayogikeun kakuatan sareng kaku. Salaku jinis panel kawat dilas khusus, panel pager kawat dilas 3D didamel tina waja karbon galvanis atanapi kabel beusi seuseueurna, anu ditekuk janten sudut "V" anu pas teras dilas kana panel.

  • Temporary fence construction fence portable fence Canada fence

    Pager samentawis pager pager portabel pager Kanada pager

    Pager samentawis Kanada nyaéta amade tina panel bolong kawat anu dilas sareng pipa pasagi. Sareng aya pipa pasagi di tengah panel bolong kawat dilas pikeun ngadukung éta sareng ngajantenkeun langkung kuat. Sareng tiasa janten coated PVC, bubuk dilapis, galvanis atanapi dicét. Rakan permanén na nalika pager diperyogikeun dina jangka pondok tina panel pager samentawis pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus situs anjeun. Panel pager urang didesain sareng didamel janten anu paling kuat sareng paling awét di industri. Éta tiasa dipasang gancang sareng gampang, Éta tiasa gratis nangtung atanapi dilabuhkeun kana sagala jinis permukaan.

  • Tubular fence wrought iron fence 1.5m,1.8m fence panel

    Pager tubular pager beusi tempa 1.5m, panel pager 1.8m

    Bahan pager waja nyaéta tabung waja galvanis anu dicelupkeun panas, perlakuan permukaan bubuk dilapis.
    Panel pager logam tubular populér pisan di daérah Perindustrian, Komérsial sareng kapadetan tinggi.
    Rupa-rupa warna ngajantenkeun katingalina marahmay, éta ngagaduhan sagala ciri anu diperyogikeun pikeun ngajauhkeun penjauh. Rupa-rupa gaya aya.

  • 358 security fence anti climb fence panel

    358 pager kaamanan anti nanjak pagar panel

    Broadfence's Anticlimb Standar Pager Panel kuat sareng awét, nanging enteng sareng gampang dipasang. Panel pager jangkung 11 '4 ”panjang sareng 6' 7” ieu sampurna pikeun situs konstruksi ageung, ngabungkus bahaya, konsér sareng kontrol balaréa festival, perimeter acara, kendali lingkungan sareng jalan umum sareng padamelan umum.