page_banner

produk

Kawat agul bungkus datar 15m per gulung 10 m per gulung

pedaran pondok:

Cukur bungkus datar mangrupikeun modifikasi panghalang kaamanan agul spiral, diadaptasi pikeun dianggo dina kaayaan anu langkung rame. Konsér panghalang kaamanan datar salaku panghalang spiral, ogé didamel tina téstina tape berduri bertulang.


Detil Produk

Tanda Produk

Kawat Silet Bungkus Datar
Cukur bungkus datar mangrupikeun modifikasi panghalang kaamanan agul spiral, diadaptasi pikeun dianggo dina kaayaan anu langkung rame. Konsér panghalang kaamanan datar salaku panghalang spiral, ogé didamel tina téstina tape berduri bertulang. Kaamanan panghalang agul datar beda sareng konser kawat agul anu coil aya dina hiji pesawat, anu ngajantenkeun desainna langkung kompak. Sareng gulunganana anu padeukeut na ngempel sareng poko tina waja galvanis. Nyayogikeun sipat pelindung anu luhur, agul kaamanan datar datar langkung kompak pikeun dianggo sareng kirang agrésip, anu nyumbang kana panggunaan anu lega atanapi rupi-rupi objék di lingkungan pakotaan.

Kawat agul datar dirancang pikeun ngajagi fasilitas di daérah perkotaan sareng nalika anjeun henteu tiasa nganggo penghalang kaamanan agul spiral kusabab ukuran na. Kaamanan panghalang agul bolong datar tiasa dipasang dina sadaya jinis pager sareng panghalang, salian ti éta, pager tiasa didamel tina sababaraha strip datar tina pita barbed.

Penghalang kaamanan agul jaring datar langkung ekonomis tibatan hambatan kaamanan agul konsérina, kusabab produksi na peryogi kirang kawat konsina, janten dina kasus-kasus anu teu aya sarat khusus pikeun kaamanan ngalipet obyék, kaamanan panghalang agul datar tiasa janten pilihan anu saé.

Halang tina agul bungkus bungkus datar agul sipat panghalang jangkung pisan, sanaos rada langkung handap tibatan panghalang agul konsérina. Kumparan bungkus agul kawat agul tiasa ngajaga sipatna saatos barrage sareng bahkan sababaraha cemilan di tempat anu sanés. Fitur penting tina kawat konsérina datar nyaéta, salaku struktur datar, éta henteu ngaleuwihan dimensi pager, gaduh penampilan anu kirang agrésip, anu langkung pikaresep pikeun nyiptakeun halangan di tempat umum.

Fitur kawat agul datar:
Henteu aya struktur overhang anu moal nganyenyeri jalma anu teu aya dosa.
Penampilan rapih tanpa overhang.
Pilihan optimal pikeun rohangan terbatas dimana ogé peryogi kaamanan anu luhur.
Sadia salaku pager nangtung gratis.
Pamasangan gampang.
Ukuran standar disayogikeun (ditampilkeun dina tabel) sareng ukuran khusus dina urutan khusus.

Spésifikasi Kawat Silet Bungkus Datar
Jangkungna Panjangna Spiral Spacing Coil per kebat
900 mm 15 m 130 mm 15
700 mm 15 m 130 mm 15
500 mm 15 m 130 mm 15

Kaunggulan:
Bungkus bungkus datar sacara substansial bakal ningkatkeun épéktipitas pager. Dipasang dina dasar ieu, jalma-jalma polos dijaga tina cilaka ku pager bolong kawat mulus sedengkeun calon panyusud bakal sieun deui.
Gulungan datar ngawangun panghalang anu rapih tapi épéktip nalika dianggo sasarengan sareng pager bolong.
Pamasangan coil bungkus datar sacara saderhana pisan nalika dipasang ku tumpang tindih bolong pager.
Éta nyayogikeun panghalang anu luhur nalika dipasang dina témbok.

Pamasangan:
Pamasangan kawat Datar Cukur Razor khususna saderhana. Éta tiasa didukung ku cara motong atanapi ngariung kawat kana bagian permukaan jalan atanapi anu sanésna, ku cara masangkeun kurung kana pos pager anu aya teras ngajalankeun garis kawat pangrojong ngalangkungan liang luhur kurung sareng kawat ngabeungkeut kawat Razor ka éta.
Jalan anu mana waé kami tiasa nyayogikeun anjeun hak luhur nangtung anu diperyogikeun, kabel saring sareng bolting pikeun nyayogikeun diri kana pager atanapi témbok.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori