page_banner

produk

Penghalang kaamanan seluler / kawat agul tilu coil

pedaran pondok:

Muka: Panjang 10m, Jangkungna: 1,25m Lebar: 1.4m
Ngumpulkeun: Panjang 1,525m, Jangkungna: 1,5m Lebar: 0.7m
Waktos dibuka: dua jalma peryogi dua detik buleud.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi:
Muka: Panjang 10m, Jangkungna: 1,25m Lebar: 1.4m
Ngumpulkeun: Panjang 1,525m, Jangkungna: 1,5m Lebar: 0.7m
Waktos dibuka: dua jalma peryogi dua detik buleud.

Aplikasi:
Kawat agul tilu coil tiasa gampang dipasang tanpa kedah ngaganggu luas permukaanna ku ngagali liang atanapi ngagolkeun pondasi.
Éta tiasa dianggo sababaraha kali, janten seueur dianggo pikeun acara olahraga ageung, perlindungan gudang, konser, latihan dadakan jsb.

Tilu kawat agul coil mangrupikeun perimeter kaamanan anu gancang dipasang pikeun ancaman anu muncul atanapi pikeun penghalang anu permanén.

Kalayan kapasitas nyebarkeun 480 ′ tina tilu kawat silet coil ngan dina dua menit, ngagentos waktos awak awak ageung damel di lapangan. Unit nyebarkeun ngan ukur dua jalma sareng ngaleungitkeun kaayaan anu berpotensi bahaya anu aya hubunganana sareng pamasangan lapangan coiled tape barbed.

Fitur & Manpaat

  • Sistem penyebaran gancang anu ekonomis, saderhana, sareng tiasa dianggo deui
  • Kapasitas pikeun nyebarkeun dina ngan sababaraha menit
  • Ngaleungitkeun kabutuhan awak awak anu ageung damel di lapangan, sareng bahaya poténsial anu cocog sareng éta
  • Ngan ukur meryogikeun dua jalma pikeun nyebarkeun
  • Rupa-rupa pilihan diaméter coil sayogi
  • Konfigurasi standar: barb pondok nganggo pita galvanis sareng inti galvanis anu tarik tinggi
  • Coil diikat babarengan dina susunan loop anu séjén pikeun ngaleutikan usaha panipuan
  • Gampang dihijikeun sareng alat pangersa intrusion

Desain Unit
Urang mimitian ku dua coil konsérina tilu puluh inci sisi-sisi dina taneuh sareng coil konsina genep puluh inci linggih di luhur pikeun nyayogikeun panghalang kaamanan anu saukuran 7 1/2 méter.
Kami nempatkeun stanchions kaku unggal sabelas suku pikeun masihan dukungan. Kabel anu beurat mastikeun yén unitna henteu ngalegaan atanapi runtuh diantawis panyawat. Desainna mastikeun perimeter stabil. Ngalangkungan halangan ieu mustahil tanpa usaha éksténsif pikeun motong sareng nyabut kawatna. Éta gampang dihijikeun sareng alat sensing éléktronik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori