page_banner

wartos

Naon anu anjeun kedah perhatoskeun nalika ngagaleuh pager tali duri sabeulah?

Pager kawat berduri agul mangrupikeun produk pager kaamanan anu khusus dianggo di sekitar bandara. Pager kawat berduri agul didamel tina kawat waja karbon-rendah kualitas luhur atanapi kawat aloi magnésium aluminium ku pengelasan semprot. Kaunggulan pager kawat berduri sabeulah mangrupikeun struktur saderhana anu saderhana, instalasi anu merenah sareng transportasi anu merenah. Struktur pager kawat berduri sabeulah langkung cocog pikeun dianggo di daérah pagunungan sareng tempat anu langkung condong. Pager kawat berduri agul sacara lega ditampi ku jalma kusabab hargana sedeng sareng performa anu saé. Editor ieu bakal ngenalkeun kumaha mésér bandara Seine! Nalika mésér pager kawat berduri sabeulah, pangguna kedah merhatoskeun sababaraha detil. Éditor nyortir sababaraha masalah anu sering kajantenan nalika ngagaleuh wilah tali kawat sabit. Hayu urang tingali!

Punten perhatoskeun poin-poin ieu nalika mésér pager tali tali wilah:

1. Ukuran bolong wilah tali gantung tali wilah. Ukuran gridna sacara langsung mangaruhan kualitas sareng harga pager kawat berduri sabeulah. Ku alatan éta, nalika mésér pager kawat berduri sabeulah, ukuran kisi mangrupikeun masalah anu mimiti diuji. Nanging, upami bosna henteu kakurangan artos, tong paduli teuing ku éta.

2. Diaméter kawat logam tina wilah tali wilah barbed sabeulah. Diaméter pager kawat berduri sabeulah pakait sareng jumlah bahan anu dianggo. Éta ogé parameter penting anu mangaruhan kualitas sareng harga pager. Disarankeun ngagunakeun alat pikeun ngukur diaméterna. Anjeun tiasa nganggo caliper vernier. Upami henteu, mésér hiji. Barina ogé, harga na ngan ukur puluhan yuan.

3. Diménsi bahan sanésna. Kualitas bilah pager kawat berduri sabeulah ogé mangrupikeun bagian penting tina pager sadayana, anu bakal mangaruhan harga pager kawat berduri sabeulah. Ku alatan éta, dina waktos pameseran, panjang, lébar sareng kandel bahan anu dianggo pikeun pager kawat berduri sabeulah kedah diuji, khususna ukuran kandelna, anu mangrupikeun faktor konci anu mangaruhan kualitas pager kawat berduri sabeulah.

4. Kualitas palapis permukaan. Sacara umum, pager bandara kedah diubaran pikeun nyegah korosi sareng manjangkeun umur jasa pager bandara. Pelapis umum pikeun penjaga kawat barbed sabeulah kalebet palapis dip, nyemprotkeun, galvanis sareng galvanis hot-dip. Sanaos anjeun panginten henteu terang élmu ieu, anjeun kedah langkung terang ngeunaan akal dasar.

5. Ngabédakeun sareng pilih jinis penjaga. Guardrail tiasa dibagi kana sababaraha jinis numutkeun tujuanana. Jinis guardrail anu saluyu tiasa dipilih numutkeun tempat pamakean, sareng penjaga gerbang anu béda gaduh harga anu béda. Bédana harga masih ageung, janten urang kedah milih numutkeun jinis anu urang peryogikeun.


Waktos Post: Sep-22-2021