page_banner

produk

  • Stainless steel razor wire 304 material 500 diameter

    Kawat agul stainless steel 304 matéri 500 diaméterna

    Kawat agul Concertina ogé namina kawat agul, kawat waja agul atanapi pita agul jst.
    Éta sacara lega dianggo di panjara, bandara, sisi jalan raya, kebon nyoco sato, zona perang sareng tempat militér.

  • Welded razor wire mesh Diamond razor mesh fence

    Kawat cukur dilas bolong Inten agul bolong pager

    Kawat agul cukur dilas mangrupikeun kawat cukur agul lempeng, bolong dilas diolah, anu tiasa dilas kana inten, liang segi opat (apertur tiasa diproduksi numutkeun sarat konsumén), saé, sareng kartu na henteu tiasa naék turun, ngahalangan kakuatan pancegahan anu kuat kuat. Éta tiasa diintegrasikeun sareng pager anu sanés sareng tiasa ogé dianggo nyalira.

  • Flat wrap razor wire 15m per roll 10 m per roll

    Kawat agul bungkus datar 15m per gulung 10 m per gulung

    Cukur bungkus datar mangrupikeun modifikasi panghalang kaamanan agul spiral, diadaptasi pikeun dianggo dina kaayaan anu langkung rame. Konsér panghalang kaamanan datar salaku panghalang spiral, ogé didamel tina téstina tape berduri bertulang.

  • Wire mesh fence welded mesh fence garden fence

    Pager bolong dipager pager bolong pager kebon pager

    Pager bolong 3D nampilkeun balok anu ngawangun horizontal "V", anu kawat horizontal dibentang sacara gembleng tina panel anu tiasa nyayogikeun kakuatan sareng kaku. Salaku jinis panel kawat dilas khusus, panel pager kawat dilas 3D didamel tina waja karbon galvanis atanapi kabel beusi seuseueurna, anu ditekuk janten sudut "V" anu pas teras dilas kana panel.

  • Temporary fence construction fence portable fence Canada fence

    Pager samentawis pager pager portabel pager Kanada pager

    Pager samentawis Kanada nyaéta amade tina panel bolong kawat anu dilas sareng pipa pasagi. Sareng aya pipa pasagi di tengah panel bolong kawat dilas pikeun ngadukung éta sareng ngajantenkeun langkung kuat. Sareng tiasa janten coated PVC, bubuk dilapis, galvanis atanapi dicét. Rakan permanén na nalika pager diperyogikeun dina jangka pondok tina panel pager samentawis pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus situs anjeun. Panel pager urang didesain sareng didamel janten anu paling kuat sareng paling awét di industri. Éta tiasa dipasang gancang sareng gampang, Éta tiasa gratis nangtung atanapi dilabuhkeun kana sagala jinis permukaan.

  • Tubular fence wrought iron fence 1.5m,1.8m fence panel

    Pager tubular pager beusi tempa 1.5m, panel pager 1.8m

    Bahan pager waja nyaéta tabung waja galvanis anu dicelupkeun panas, perlakuan permukaan bubuk dilapis.
    Panel pager logam tubular populér pisan di daérah Perindustrian, Komérsial sareng kapadetan tinggi.
    Rupa-rupa warna ngajantenkeun katingalina marahmay, éta ngagaduhan sagala ciri anu diperyogikeun pikeun ngajauhkeun penjauh. Rupa-rupa gaya aya.

  • Mobile security barrier/three coil razor wire

    Penghalang kaamanan seluler / kawat agul tilu coil

    Muka: Panjang 10m, Jangkungna: 1,25m Lebar: 1.4m
    Ngumpulkeun: Panjang 1,525m, Jangkungna: 1,5m Lebar: 0.7m
    Waktos dibuka: dua jalma peryogi dua detik buleud.

  • Concertina razor wire BTO-22 razor mesh 10m per roll

    Kawat agul Concertina BTO-22 agul bolong 10m per gulung

    Kawat agul Concertina mangrupikeun jinis kawat berduri atanapi kawat agul anu dibentuk dina gulungan ageung anu tiasa dilegaan sapertos konsina. Dina hubunganana sareng kawat berduri polos (sareng / atanapi kawat agul / kasét) sareng pikét waja, éta paling sering dianggo pikeun ngawangun hambatan kawat ala militér sapertos nalika dianggo dina halangan panjara, kubu tahanan atanapi kendali karusuhan.

  • 2.5 mm main wire double strand 4 points hot dipped galvanized Barbed Wire for fence

    2,5 mm kawat utama untai ganda 4 poin panas dicelupkeun kawat Barbed galvanis pikeun pager

    Kawat berduri didamel tina kawat baja karbon rendah kualitas luhur sareng dipintal ku mesin kawat berduri otomatis.
    Kawat berduri nawiskeun produksi anu hébat ngalawan korosi sareng oksidasi anu disababkeun ku suasana.
    Résistansi luhur na ngamungkinkeun jarak anu langkung ageung antara pager pagar.

  • 358 security fence anti climb fence panel

    358 pager kaamanan anti nanjak pagar panel

    Broadfence's Anticlimb Standar Pager Panel kuat sareng awét, nanging enteng sareng gampang dipasang. Panel pager jangkung 11 '4 ”panjang sareng 6' 7” ieu sampurna pikeun situs konstruksi ageung, ngabungkus bahaya, konsér sareng kontrol balaréa festival, perimeter acara, kendali lingkungan sareng jalan umum sareng padamelan umum.