page_banner

produk

Kawat agul Concertina BTO-22 agul bolong 10m per gulung

pedaran pondok:

Kawat agul Concertina mangrupikeun jinis kawat berduri atanapi kawat agul anu dibentuk dina gulungan ageung anu tiasa dilegaan sapertos konsina. Dina hubunganana sareng kawat berduri polos (sareng / atanapi kawat agul / kasét) sareng pikét waja, éta paling sering dianggo pikeun ngawangun hambatan kawat ala militér sapertos nalika dianggo dina halangan panjara, kubu tahanan atanapi kendali karusuhan.


Detil Produk

Tanda Produk

Kawat agul Concertina mangrupikeun jinis kawat berduri atanapi kawat agul anu dibentuk dina gulungan ageung anu tiasa dilegaan sapertos konsina. Dina hubunganana sareng kawat berduri polos (sareng / atanapi kawat agul / kasét) sareng pikét waja, éta paling sering dianggo pikeun ngawangun hambatan kawat ala militér sapertos nalika dianggo dina halangan panjara, kubu tahanan atanapi kendali karusuhan.

Salaku produsén kawat agul konsérina profesional, kami resep nyayogikeun anjeun kawat agul konsérina kalayan harga murah, pamayaran aman, sareng pangiriman tepat waktu.
Numutkeun kana matéri, aya kawat agul galvanis anu dicelupkeun panas, kawat agul stainless steel, kawat agul séng tinggi, cet nyukur kawat agul.
Numutkeun ka cara ngadamel kawat agul, aya kawat agul coil ganda, kawat silet coil tunggal, kawat agul bungkus datar, kawat agul lempeng, pager cukur kawat agul dilas jsb.
Numutkeun kana agul kawat agul, aya BTO-10, BTO-12, BTO-18, BTO-22, BTO-28, BTO-30, CBT-60, CBT-65 wire razor.
Kawat agul konsérina kami seueur dianggo dina pager liar, pager ranté sareng pager dilas, sareng nyayogikeun kaamanan umum. Salaku conto, kawat bolong biasana dipasang dina luhur pager sapi pikeun nahan sapi. Kawat agul konsérina kuat pisan sareng tiasa ngancam panyusupan ngahaja. Maka, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun bui, markas militér sareng tempat anu meryogikeun tingkat kaamanan anu luhur.

Aplikasi: Ningkatna Anggar, ningkatna témbok, kaamanan wates, kaamanan base militér.

Spesifikasi Coil Concertina

Diaméter Coil

300 mm

450 mm

730 mm

730 mm

980 mm

980 mm

1250 mm

(12 inci)

(18 inci)

(28 inci)

(28 inci)

(36 inci)

(36 inci)

(50 inci)

Disarankeun Panjang Stretch

4 m

10 m

15-20 m

10-12 m

10-15 m

8 m

8 m

Diaméter Coil Nalika Manjang

260 mm

400 mm

600 mm

620 mm

820 mm

850 mm

1150 mm

Spiral Turns per Coil

33

54/55

54/55

54/55

54/55

54/55

54/55

Klip per Spiral

3

3

3

5

5

7

9

Salaku produsén kawat agul konsérina profesional, kami resep nganteurkeun Concertina Razor Kawat. Sareng pambayaran anu aman sareng dina waktosna nganteurkeun waktos bakal masihan anjeun.

Kami nyayogikeun jinis kawat agul konsérina sapertos kieu, sapertos

Numutkeun kana matéri, nyayogikeun Hot dip galvanized steel sheet, Hot dip galvanized steel wire, Hot dip galvanized iron wire, stainless steel plate, Stainless steel wire. Sadayana tiasa nahan karat sareng nahan bilah anu seukeut, anu ngancam saha waé anu hoyong teundeun.

Numutkeun diaméter coil, kawat akordion sareng kawat agul disayogikeun. Nyatana, duanana aya tampilan sareng aplikasi anu sami. Nanging, kawat konsina biasana disayogikeun dina bentuk coil sareng ngagaduhan diameter anu langkung ageung. Kaasup coil tunggal atanapi dobel akordon coil sareng tali akordion spiral.

Kawat agul konsérina kami didamel tina Hot dip galvanis waja, beusi dipgalvanis, stainless steel, kalayan harga murah sareng kualitas dijamin.

Kawat agul konsérina kami seueur dianggo dina pager liar, pager ranté sareng pager dilas, sareng nyayogikeun kaamanan umum. Salaku conto, kawat bolong biasana dipasang dina luhur pager sapi pikeun nahan sapi. Kawat agul konsérina kuat pisan sareng tiasa ngancam panyusupan ngahaja. Maka, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun bui, markas militér sareng tempat anu meryogikeun tingkat kaamanan anu luhur.

Salaku produsén kawat agul konsérina profesional, urang tiasa nyayogikeun jasa kustomisasi agul konsérina pikeun nyumponan kabutuhan anjeun pikeun ukuran sareng produk anu béda.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori