page_banner

produk

Pager samentawis pager pager portabel pager Kanada pager

pedaran pondok:

Pager samentawis Kanada nyaéta amade tina panel bolong kawat anu dilas sareng pipa pasagi. Sareng aya pipa pasagi di tengah panel bolong kawat dilas pikeun ngadukung éta sareng ngajantenkeun langkung kuat. Sareng tiasa janten coated PVC, bubuk dilapis, galvanis atanapi dicét. Rakan permanén na nalika pager diperyogikeun dina jangka pondok tina panel pager samentawis pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus situs anjeun. Panel pager urang didesain sareng didamel janten anu paling kuat sareng paling awét di industri. Éta tiasa dipasang gancang sareng gampang, Éta tiasa gratis nangtung atanapi dilabuhkeun kana sagala jinis permukaan.


Detil Produk

Tanda Produk

Pager samentawis Kanada nyaéta amade tina panel bolong kawat anu dilas sareng pipa pasagi. Sareng aya pipa pasagi di tengah panel bolong kawat dilas pikeun ngadukung éta sareng ngajantenkeun langkung kuat. Sareng tiasa janten coated PVC, bubuk dilapis, galvanis atanapi dicét. Rakan permanén na nalika pager diperyogikeun dina jangka pondok tina panel pager samentawis pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus situs anjeun. Panel pager urang didesain sareng didamel janten anu paling kuat sareng paling awét di industri. Éta tiasa dipasang gancang sareng gampang, Éta tiasa gratis nangtung atanapi dilabuhkeun kana sagala jinis permukaan.

Diaméter Kawat 3.0mm, 3.5mm, 3.8mm, 4.0mm, 4.5mm, jsb.
Mesh Muka (mm) 50 × 200,50 × 100,50 × 150,75x 100,75 × 150, jsb.
H x W 6ft x 9ft, 6ft x 9.5ft, 6ft x 10ft, jsb.
Jaba Bingkai 25x25mm, 30x30mm
Pigura Tengah 20x20mm, 25x25mm
Kandel Frame 0.8mm, 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm
Suku pagar (L * W * T) 563x89x7mm, 863x89x8mm, jsb
Asesorisna klip luhur pikeun nyambungkeun dua panel babarengan
Warna biru, héjo, beureum, héjo poék, jeruk jsb
Permukaan Rengse galvanis + bubuk dilapis
Sadaya ukuran tiasa ngarobih numutkeun pamundut anjeun

Spésifikasi:

Spésifikasi Pager Samentawis Kanada Standar

Kabel Ti 3.00mm —nepi ka 5.00mm
Muka 50 x 100mm, 60 x 120mm & 100 x 300mm
Jangkungna Panjang H: 3.75, 5, 6 & 7ft; L: 8, 8.5, 9, 9.5 & 10ft jsb
Pigura & pipa Tengah 30x30x2mm, 30x30x1.5mm, 25x25x2mm, 25x25x1.5mm & 20x20x2mm, jsb
Suku Dumasar kana pamundut konsumén

Rincian bungkusan
1. Panél Pager Samentawis Pakét ku pilem Plastik + palét kai / logam;
2. Bungkus Pager samentawis bungkus ku kantong plastik leutik dina kotak karton.
Fitur:
Panel 1.nce didesain sareng diwangun janten anu pangkuatna sareng paling awét di industri.
F 2.y tiasa dipasang gancang sareng gampang; Aranjeunna
3.ey tiasa gratis nangtung atanapi dilabuhkeun kana sagala jinis permukaan. Aranjeunna
Basa 4.e gaduh kinerja kaamanan anu kuat, penampilan anu saé. The
5.Warna cerah pikeun penampilan anu hadé ·
6. pisibilitas tinggi pikeun ngaminimalkeun bahaya tripping ·
7. Jauh langkung awét, kurang kamungkinan kana retak chipping · atanapi |
8.sy pikeun nanganan sareng beroperasi · Gampang
9. Anti cuaca sareng waktos jasa anu panjang

Aplikasi:
Pager Tporary, disebut ogé pager portabel, anu merenah pikeun dipasang sareng gerak. Anjeun tiasa ningali pager samentawis dimana-mana di situs konstruksi, perlindungan samentawis, acara atanapi kagiatan olahraga utama, isolasi samentawis, stasiun karantina di bandara, tempat kaulinan anu ageung sareng sajabina. Samentawis waktos


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami