page_banner

produk

Pager tubular pager beusi tempa 1.5m, panel pager 1.8m

pedaran pondok:

Bahan pager waja nyaéta tabung waja galvanis anu dicelupkeun panas, perlakuan permukaan bubuk dilapis.
Panel pager logam tubular populér pisan di daérah Perindustrian, Komérsial sareng kapadetan tinggi.
Rupa-rupa warna ngajantenkeun katingalina marahmay, éta ngagaduhan sagala ciri anu diperyogikeun pikeun ngajauhkeun penjauh. Rupa-rupa gaya aya.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan pager waja nyaéta tabung waja galvanis anu dicelupkeun panas, perlakuan permukaan bubuk dilapis.
Panel pager logam tubular populér pisan di daérah Perindustrian, Komérsial sareng kapadetan tinggi.
Rupa-rupa warna ngajantenkeun katingalina marahmay, éta ngagaduhan sagala ciri anu diperyogikeun pikeun ngajauhkeun penjauh. Rupa-rupa gaya aya.

Spésifikasi

Jangkungna panel pager
1500mm, 1800mm, 2000mm, 2200mm 
Panjang panel pager 1800mm, 2000mm, 2200mm, 2400mm
Ukuran pipa nangtung Tabung pasagi 25 * 25mm, kandelna 1.2mm
Jarak pipina nangtung Biasa nyaéta 110mm
Rel horisontal Tabung pasagi 40 * 40mm, kandelna 1.6mm
Pos 60 * 60mm tube pasagi, kandel 2.0mm
Warna Biasa hideung
Perlakuan permukaan Bubuk dilapis
Pakét Pilem plastik + palét logam
Upami anjeun peryogi spésifikasi khusus, Kami tiasa ngahasilkeun numutkeun sarat anjeun,

kami pabrik profesional sahingga urang tiasa ngarancang pikeun anjeun

Fitur Anggar Tubular sareng Manpaat
Estetika pikaresepeun
Karat sareng korosi buktos bubuk mantel bérés
Rupa-rupa warna finish jas bubuk
Nyegah aksés anu teu diidinan pikeun kendaraan sareng jalmi
Umur panjang

Panel pager logam tubular populér pisan di daérah Perindustrian, Komérsial sareng kapadetan tinggi. Pager diplomat kaamanan dilapis bubuk sareng gerbang kaamanan tugas jauh langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun panon tibatan pager kawat ranté konvensional.

Rupa-rupa warna ngajantenkeun katingalina ramah tapi éta ngagaduhan ciri anu diperyogikeun pikeun ngajauhkeun penjauh. Rupa-rupa gaya aya sareng gerbangna tiasa dikontrol sacara éléktronik upami diperyogikeun.

Pakét
1: Unggal panel pager dipisahkeun ku kardus (atanapi pilem gelembung), teras dihijikeun sareng band plastik, dibungkus dina pilem plastik, ditunda palet kai.
2: Unggal pos pager dibungkus dina kantong plastik.
3: Asesoris dibungkus dina kantong plastik teras dilebetkeun kana karton.

Aplikasi:
Utamana dipaké pikeun panangtayungan kaamanan di lokasi konstruksi, gedong padumukan, lapangan olahraga, arehouse, jalan raya atanapi area jasa bandara, stasiun karéta, sareng sajabana.
Éta ogé seueur dianggo di kebon, bumi, bumi, di luar ruangan, jalan, jst.

Garansi produksi:
anjeun tiasa ngawasi kualitas barang 'ti mimiti dugi ka barang réngsé.
Kami bakal ngomean prosedur produksi kanggo anjeun unggal 3 dinten atanapi 4 dinten kanggo nunjukkeun bahanna, bérés Surface, prosedur, pengepakan, pemuatan, sareng sajabana Sangkan anjeun tiasa terang jelas naon bahan anu dianggo produk anjeun sareng kumaha produk anjeun dihasilkeun.

Garansi inspektur kualitas:
Kami gaduh inspektur pikeun mariksa kualitasna deui sateuacan ngirimkeun barang ka anjeun.

Jaminan Kualitas di garansi nagara anjeun:
Upami Produk gaduh masalah kualitas di palabuan tujuan kusabab pengepakan kami, kami bakal ngepak deui artos ka anjeun atanapi kirang artos dina urutan salajengna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami