page_banner

produk

Kawat cukur dilas bolong Inten agul bolong pager

pedaran pondok:

Kawat agul cukur dilas mangrupikeun kawat cukur agul lempeng, bolong dilas diolah, anu tiasa dilas kana inten, liang segi opat (apertur tiasa diproduksi numutkeun sarat konsumén), saé, sareng kartu na henteu tiasa naék turun, ngahalangan kakuatan pancegahan anu kuat kuat. Éta tiasa diintegrasikeun sareng pager anu sanés sareng tiasa ogé dianggo nyalira.


Detil Produk

Tanda Produk

Kawat agul cukur dilas mangrupikeun kawat cukur agul lempeng, bolong dilas diolah, anu tiasa dilas kana inten, liang segi opat (apertur tiasa diproduksi numutkeun sarat konsumén), saé, sareng kartu na henteu tiasa naék turun, ngahalangan kakuatan pancegahan anu kuat kuat. Éta tiasa diintegrasikeun sareng pager anu sanés sareng tiasa ogé dianggo nyalira.

Éta mangrupikeun bentuk énggal tina bolong kawat cukur pikeun kaamanan, éta kalayan agul kepraktisan sareng fitur na katingalina saé pisan. Ieu tiasa dianggo pikeun penjaga tina pager, panto sareng windows ogé tiasa dianggo dina militér. Spésifikasi tiasa didesain sakumaha kabutuhan konsumén.

Kauntungannana
Mangpaat pager kaamanan agul:
Ampir teu mungkin pikeun naék.
Inti kakuatan-kuat pisan hésé dieureunkeun.
Halangan pager kaamanan anu kuat penampilanna rapih.
Henteu dianggo sékundér, janten anjeunna moal dipaling.
Basajan dipasang.
hgfdhjg

Kauntungannana:
1. Éta ampir teu mungkin keur naék.
2. Kakuatan luhur agul bolong hésé pisan dipotong.
3. Halangan pager kaamanan anu kuat katingalina rapih.
4. Sederhana dipasang.

Aplikasi:
Bolong kawat agul dilas mangrupikeun multi-fungsi, pager bolong kaamanan luhur didamel tina netting sabeulah lempeng dilas sasarengan, dibungkus kana bentuk gulung kanggo transportasi. Dilas Razor Wire Mesh dianggo dina operasi pikeun ngaspal lapangan saatos dipasang panghalang sabeulah. Produk ieu tiasa ngajagi anjeun sareng harta banda, sareng mastikeun kasalametan halangan pelindung.

Hal ieu ogé digunakeun ku lapangan militér, bui, tahanan, gedong pamaréntahan sareng fasilitas kaamanan nasional anu sanés; éta ogé dijantenkeun pager pikeun pondok sareng pager masarakat, sareng gedong swasta anu sanés


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami