page_banner

produk

Pager bolong dipager pager bolong pager kebon pager

pedaran pondok:

Pager bolong 3D nampilkeun balok anu ngawangun horizontal "V", anu kawat horizontal dibentang sacara gembleng tina panel anu tiasa nyayogikeun kakuatan sareng kaku. Salaku jinis panel kawat dilas khusus, panel pager kawat dilas 3D didamel tina waja karbon galvanis atanapi kabel beusi seuseueurna, anu ditekuk janten sudut "V" anu pas teras dilas kana panel.


Detil Produk

Tanda Produk

Pager bolong 3D nampilkeun balok anu ngawangun horizontal "V", anu kawat horizontal dibentang sacara gembleng tina panel anu tiasa nyayogikeun kakuatan sareng kaku. Salaku jinis panel kawat dilas khusus, panel pager kawat dilas 3D didamel tina waja karbon galvanis atanapi kabel beusi seuseueurna, anu ditekuk janten sudut "V" anu pas teras dilas kana panel.
Pikeun bentuk unikna, penampilan anu saé sareng tingkat sedeng perlindungan kaamanan, sistem pagar kawat las 3D kaamanan cocog pikeun tempat padumukan sareng rekreasi. Sareng éta masih nawiskeun kinerja anu langkung saé sareng umur jasa panjang ngalawan maling sareng perusakan kusabab kawatna beurat, struktur dilas kaku, rakitan baud anu diperketat, lapisan bubuk super-awét sareng lingkungan anu saé.

Pager Jangkungnacm
Panjang Pagar (2m)
Panjang Pager (2.5m)
Alat Ukur
Diaméter kawat
Openingcm
Beurat kg / sapotong
Ngalereskeun Kutub
Alat Ukur
Diaméter kawat mm
Muka cm
Beurat kg / sapotong
Ngalereskeun Kutub
Beurat kg / set
Beurat kg / set
60
10 # / 8 #
3.2, 4
5X12
6.5
1.9
10 # / 8 #
3.2, 4
5X12
8.6
1.9
80
10 # / 8 #
3.2, 4
5X12
7.5
2.3
10 # / 8 #
3.2, 4
5X12
9.9
2.3
100
10 # / 8 #
3.2, 4
5X12
8,5
2.7
10 # / 8 #
3.2, 4
5X12
11.2
2.7
120
10 # / 8 #
3.2, 4
5X12
9
3.1
10 # / 8 #
3.2, 4
5X12
11.9
3.1
150
10 # / 8 #
3.2, 4
5X12
11
3.7
10 # / 8 #
3.2, 4
5X12
14.5
3.7
180
10 # / 8 #
3.2, 4
5X12
12.5
4.3
10 # / 8 #
3.2, 4
5X12
16.5
4.3
200
10 # / 8 #
3.2, 4
5X12
13.5
4.7
10 # / 8 #
3.2, 4
5X12
17.8
4.7

Spésifikasi Pager Bend Triangle

Mesh Muka Kandel Kawat Lebar Panel Jangkungna panel Jumlah Lipatan Jenis Tulisan
50x100mm
50x150mm
50x200mm
55x200mm
75x150mm
jsb.
3.0mm
atawa
3.5mm
atawa
4.0mm
atawa
4,50mm
atawa
5.00mm
2.0m
atawa
2,50m
atawa
2,9m
630mm 2 Babak Post48x1.5 / 2.0mm
60 × 1,5 / 2.0mm
Pasagi Post (SHS) 50X50x1.5 / 2.0mm
60x60x1.5 / 2.0mm
80x80x1.5 / 2.0mm
Pos Rectangular Post (RHS) 40x60x1.5 / 2.0mm
40x80x1.5 / 2.0mm
60x80x1.5 / 2.0mm
80x100x1.5 / 2.0mm
830mm 2
1030mm 2
1230mm 2
1430mm 2
1530mm 3
1630mm 3
1730mm 3
1830mm 3
1930mm 3
2030mm 4
2230mm 4
2430mm 4
Perlakuan permukaan: panas dicelup galvanis, galvanis + bubuk dilapis, galvanis + PVC dilapis
Warna: RAL 6005 héjo, RAL 7016 kulawu, RAL 9005 hideung, Sadayana warna RAL tiasa disaluyukeun.
Catetan: pager tiasa ngarobih sesuai sareng sarat anjeun upami spésifikasi di luhur henteu wareg sareng anjeun.

Pamasangan:
Pos kedah dikubur ka bumi, 0,5 m minimum dugi ka 1,2 m maksimal.
Sababaraha panel tiasa dipasang dina silih luhur pikeun ngahontal jangkungna anu langkung luhur.
Jarak antara kurung dina pos langkung saéna janten 0,3 m.
Pitunjuk instalasi lengkep sayogi nalika dipénta.
3D bungkusan panels pager:
Panel pager 3D dikemas dina palet kai sareng bakal dibungkus ku pilem plastik teras dibungkus ku pita pageuh pikeun kaamanan panyimpenan sareng transportasi.
Aplikasi: pikeun nyiptakeun pager di sakitar pabrik, gudang, gedong umum sareng fasilitas sapertos sakola, lapangan maén bal sareng stadion olahraga, tempat kaulinan, sareng perkebunan swasta.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami